Hoitola


Koirahoitola Tuhnulan on pienimuotoinen, vuonna 2006 rakennettu koirahoitola, jossa pääasia on koirasi hyvinvointi. Koirapaikkoja on 10, jonka lisäksi koirahoitolalla on myös muutama sähkölämmitteisellä kopilla varustettu ulkotarha. Hoitola sijaitsee omassa pihassa maaseudun rauhassa. Hoitolan alueella on tallentava kameravalvonta.

Hoitolassa jokaisella koiralla on oma 4-8 neliön suuruinen "yksiö" tai "kaksio". Koirien sisätilat on erotettu toisistaan väliseinällä, jotta koirat eivät näkisi toisiaan ja jotta lemmikkisi loma olisi mahdollisimman stressitön.

Suurimmasta osasta yksiöistä on oma uloskäyntinsä omaan rauhalliseen ja katettuun ulkotarhaan. Pohjamateriaalina ulkotarhoissa on sementti. Koko hoitolassamme on ilmastointijärjestelmä sekä talven viimoja vastaan lattialämmitys. Lisäksi lemmikkejä ulkoilutetaan omistajan toivomuksien mukaan. Meillä on käytössä myös ulkotarhoja sekä 35m x 45m iso juoksutarha, joissa koirasi voi temmeltää ja leikkiä muutamia kertoja päivässä valvotusti vapaana.

Koirat käyvät lenkillä 4 kertaa päivässä. Perushoitotoimenpiteet kuuluvat hintaan, tarkemmat lisätiedot hoitosopimuksessa. Jos koira sairastuu meillä olon aikana, ilmoitetamme siitä hetimiten omistajalle ja neuvottelemme jatkohoidosta. Hätätapauksissa yhteys otetaan suoraan eläinlääkäriin. Koirahoitola imuroidaan ja pestään päivittäin desinfioivalla pesuaineella, lisäksi tarpeen mukaan. Asukkaan vaihtuessa tilat pestään ja desinfioidaan.

Voit tulla tutustumaan koirahoitolaamme sopimuksen mukaan jo ennen koirasi hoitojaksoa. Tarvittaessa noudamme koirasi kotoasi erillistä maksua vastaan.

Hoitolamme on eläinlääkärin tarkastama ja täyttää maa- ja metsätalousviranomaisen vaatimukset kenneltiloista. Toimimme toiminimen alla. Y-tunnuksemme on 2032006-0. 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailulle hoitolaamme!

Koirasi päivä hoitolassamme näyttää kutakuinkin tälläiselta:
* 7.00 Aamulenkki, jonka jälkeen aamupala
* Vapaata oleskelua ulkotarhoissa, jos sää sallii. Tällä välin siivoamme hoitolan perusteellisesti.
* 12.00 Lenkkeilyä
* Vapata oleskelua ulkotarhoissa, jos sää sallii, Ulkotarhojen ja sisätilan siistimistä.
* 17.00 Päivän kolmas lenkitys
* Vapaata oleskelua ulkotarhoissa, jos sää sallii. Ulkotarhojen ja sisätilan siistimistä.
* 18.00-19.00 Iltapala
* 20.00 Iltalenkki, jonka jälkeen sulvemme ovet ja päästämme koirat untenmaille.