Pensionat


Tuhnulas hundpensionat är byggt 2006. Det är ett litet hundpensionat var din hunds välmående är huvudsak. Det finns 10 hundplatser och dessutom några uteburar med uppvärmbara koja för hundar som trivs bäst utomhus. Hundpensionatet är beläget i trivsam landsbyggds miljö och det finns kamerabevakning på området.
På pensionatet har varje hund en 4-8m2 stor "etta" eller "tvåa". Inomhus burarna är försedda med mellanväggar så att hundarna inte ser varandra och tiden på pensionatet är så stressfri som möjligt.

Från största delen av "ettorna" finns det utgång till en liten inhägnad som är försedd med tak. Bottenmaterialet på inhägnaden är cement. På pensionatet har vi en väl fungerande luftkonditionering och till vintern använder vi golvvärme. Vi motionerar hundarna enligt ägarens önskemål. Vi har till vårt förfogande också utomhusburar och en 35m x 45m stor rasthage, där din hund kan under uppsyn leka och springa dagligen.

Hundarna rastas 4 gånger dagligen. Rutinmässig skötsel ingår i priset närmare info i skötselavtalet. Ifall hunden insjuknar under tiden på pensionatet, meddelar vi ägaren snarast möjliga och diskuterar hur vi går tillväga. I nödfall kontaktar vi genast veterinären. Hundpensionatet dammsugas och tvättas varje dag med desinficerande medel. Då gästerna byts på pensionatet tvättas och desinficeras burarna.

Du är välkommen och bekanta dig med pensionatet enligt överrenskommelse redan före tiden på pensionatet. Vid behov hämtar vi hunden mot en skilld avgift.

Vårt hundpensionat är granskat av veterinären och uppfyller jord- och skogsbruksmyndighetens krav på kennelutrymmen. Vi har ett firmanamn med Y-betecknen 2032006-0.

Vi önskar dig varmt välkommen på besök till vårt hundpensionat!

En dag på hundpensionatet ser ut så här för din hund:
* 7.00 Morgonlänk varefter det blir morgonmål
* Fri vistelse i rasthagen då det är bra väder. Under tiden städar vi grundligt pensionatet.
* 12.00 Rastning
* Fri vistelse i rasthagen om vädret tillåter. Vi ser över rasthagarnan och inomhusburarna så det är rent.
* 17.00 Tredje omgång rastning
* Fri vistelse i rasthagen om vädret tillåter. Vi ser över rasthagarnan och inomhusburarna så det är rent.
* 18.00-19.00 Kvällsmål
* 20.00 Sista rastningen varefter vi stänger dörrarna och önskar hundarna god natt.